Берні Сандерс офіційно підтримав Байдена в президентських перегонах у США

Берні Сандерс офіційно підтримав Байдена в президентських перегонах у США
Берні Сандерс (праворуч) підтримав кандидатуру свого колишнього суперника Джо Байдена

«Ми повинні зробити Трампа президентом на один термін», - сказав Сандерс

Сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс, який вийшов з президентських перегонів у США, офіційно підтримав кандидатуру свого колишнього суперника Джо Байдена.

Про це пише NBC New York.

«Я прошу всіх американців, я прошу всіх демократів, я прошу всіх незалежних, я прошу багатьох республіканців об'єднатися в цій кампанії, щоб підтримати вашу (Байдена) кандидатуру, яку я підтримую», - сказав Сандерс.

Підтримка Сандерса дуже важлива для Байдена, оскільки може об'єднати виборців двох таборів проти президента США Дональда Трампа.

«Ми повинні зробити Трампа президентом на один термін. Я зроблю все від мене залежне, щоб це сталося», - сказав Сандерс.

Нагадаємо, напередодні Джо Байден потрапив у сексуальний скандал.

Раніше Байден припустив, що з'їзд Демократичної партії, на якому має бути названо ім'я кандидата в президенти, можливо, доведеться провести в онлайн-режимі.

Як повідомлялось, з'їзд Демократичної партії, на якому планувалося висунення кандидата у президенти, мав відбутися у липні. Але з огляду на спалах коронавірусної інфекції і критичну ситуацію, що склалася через це в США, захід було вирішено перенести на 17 серпня. Демократи сподівалися, що раннє зібрання дасть партії більше часу для об'єднання навколо кандидата, який може перемогти чинного президента Дональда Трампа.

Президентські вибори в Сполучених Штатах призначені на 3 листопада.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: