Британські поліцейські, які розслідували отруєння екс-шпигуна РФ, потрапили до лікарні

Британські поліцейські, які розслідували отруєння екс-шпигуна РФ, потрапили до лікарні

Правоохоронці мають такі ж симптоми, як і екс-шпигун та його донька

У Великій Британії шпиталізували двох поліцейських, які займались розслідуванням отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля. Про це повідомив журналіст ВВС Тому Сімондс у соцмережі Twitter.

За його словами, обидва поліцейських мають ті ж симптоми, що і отруєні Скрипаль з дочкою: свербіж в очах і проблеми з диханням. Пізніше він додав, що один зі співробітників поліції все ще залишається в лікарні.

Раніше стало відомо, що до лікарні потрапив співробітник служби невідкладної допомоги через отруєння колишнього російського шпигуна. 

Нагадаємо, 4 березня у британському Солсбері чоловіку і жінці стали погано в торговому центрі, після чого вони були шпиталізовані з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Постраждалими виявилися російський розвідник Сергій Скрипаль, який був засуджений в РФ за шпіонаж на користь Великобританії, та його донька.

Пізніше повідомлялося, що Скрипаль незадовго до отруєння звернувся в поліцію і розповів про побоювання за своє життя.

У свою чергу, в Кремлі заявили, що не мають ніякої інформації з приводу того, чим займався колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і з чим може бути пов'язане його отруєння. 

6 березня голова Міністерства закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон попередив Росію про можливі санкції, якщо буде доведено, що за таємничим отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля стоїть Кремль. 

Читайте також: «На це було страшно дивитися»: що сталося з перебіжчиком ГРУ в Англії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: