Через пандемію коронавірусу у Флориді всіх собак розібрали на усиновлення

Через пандемію коронавірусу у Флориді всіх собак розібрали на усиновлення
Співробітники і волонтери собачого притулку у Флориді радіють, що мешканці  забрали всіх тварин

Собачий притулок на Флориді вперше спорожнів

Вперше в своїй історії притулок для собак у місті Флорида в США повністю спорожнів під час пандемії коронавірусу.

На думку працівників, через пандемію коронавірусу у людей з'явилося більше часу, щоб піклуватися про домашніх тварин, тож для всіх собак у притулку вдалось знайти господаря, – повідомляє Голос Америки.

Співробітники і волонтери таку подію вирішили відзначити щедрими оплесками. Відео зі святкуванням вони опублікували в соціальних мережах, на сторінці притулку для тварин у містечку Палм Біч.

 

Менеджер притулку Елізабет Харфманн розповіла, що зазвичай в них на балансі перебуває близько сотні тварин, а сьогодні їхні приміщення порожні завдяки спільним зусиллям місцевої громади.

«Це, безумовно, були наші спільні зусилля. Тварини поїхали в свої нові прийомні сім'ї та до наших партнерів із різноманітних рятувальних організацій», - сказала Елізабет Харфман.

Підвищений інтерес до всиновлення тварин в часи пандемії фіксують у всіх штатах США. Втім аналітики застерігають, що з часом може відбутися зворотній процес: американці почнуть відмовлятися від своїх домашніх улюбленців, якщо криза затягнеться надовго.

Раніше повідомляли, що у Нью-Йорку після оголошення карантину спорожніли не тільки полиці з продуктами і туалетним папером, а й притулки для тварин.

Нагадаємо, станом на ранок 19 квітня у світі підтверджено 2 332 391 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 160 783 летальних, 599 997 особа одужала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: