CNN назвав ім'я чоловіка, який підозрюється у «поштовому тероризмі»

CNN назвав ім'я чоловіка, який підозрюється у «поштовому тероризмі»
Фото: підозрюваний Цезар Сайока 

Чоловік, заарештований у зв'язку з підозрілими пакетами – Цезар Сайок

Телеканал CNN оприлюднив ім'я та фото чоловіка, який був заарештований у зв'язку з підозрою в надсиланні саморобних вибухових пристроїв відомим політичним діячам і медіа у США.

Відповідне повідомлення розміщено на сайті телеканалу.

«Чоловік, заарештований у зв'язку з підозрілими пакетами – Цезар Сайок», - зазначається в дописі із посиланням одразу на кілька співробітників правоохоронних органів США.

Зазначається також, що раніше цей чоловік не фігурував у списках Секретної служби, яка забезпечує охорону перших осіб держави.

Агентство Reuters з посиланням на Міністерство юстиції США повідомило, що у справі затриманий один чоловік. Затримання було проведене в районі Майамі.

Нагадаємо, у п'ятницю федеральні органи США затримали в штаті Флорида чоловіка у зв'язку з відправкою вибухонебезпечних пакетів.

Загалом протягом тижня правоохоронці виявили щонайменше 12 пакунків із саморобними бомбами, адресованих відомим американським політичним діячам та медіа.

Серед адресатів – колишні президенти США Клінтон і Обама, екс-віце-президент Байден, відомий фінансист Джордж Сорос, актор Роберт Де Ніро, колишні керівники ЦРУ і Національної розвідки, ряд сенаторів і конгресменів. Усі адресати відомі своєю критикою адміністрації чинного президента США.

Напередодні у США невідомі розіслали щонайменше 10 посилок з бомбами.

Жоден із пакунків не вибухнув, майже всі їх перехопили. Слідчі мають з’ясувати, чи був метою підрив вибухівки, чи намір посіяти паніку.

Федеральне бюро розслідувань США звернулося до американців по допомогу в пошуку винного в розсилці поштою саморобних вибухових пристроїв.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: