Covid-19 не відступає: у Британії за добу зафіксовано 739 смертей

Covid-19 не відступає: у Британії за добу зафіксовано 739 смертей

Загальна кількість летальних випадків від коронавірусу у Британії досягла 27 510

Кількість смертей зростає кілька днів поспіль

У Великій Британії за останню добу зафіксовано 739 смертей від коронавірусу, в результаті чого загальна кількість летальних випадків досягла 27 510.

Про це повідомляє британський Департамент охорони здоров’я.

Кількість смертей зростає кілька днів поспіль після того, як в дані почали включати випадки смерті не тільки у лікарнях, а у всіх місцях, в тому числі у будинках для літніх людей. Днем раніше повідомлялося про 674 померлих.

За останню добу підтверджено 6201 нових випадків інфікування коронавірусом. Ця цифра трохи вище вчорашньої, коли було 6032 випадків.

Загальна кількість підтверджених випадків захворювання на Covid-19 у Британії зросла до 171 253.

Міністр охорони здоров’я Метт Хенкок сьогодні повідомив, що уряд досяг своє мети тестувати 100 тисяч осіб на день. За минулу добу протестовано 122 347 британців, загалом з початку епідемії тест пройшли 1 023 824 осіб.

Напередодні прем'єр Британії Борис Джонсон заявив, що Велика Британія пройшла пік захворюваності на коронавірус.

Раніше ЗМІ повідомляли, що на поточному тижні прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосить про скасування кількох обмежень, які були введені через епідемію коронавірусу.

До слова, в Італії кількість померлих від коронавірусу продовжує зменшуватися, а число нових випадків зараження тримається нижче позначки у 2000.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: