Глава Росгвардії зізнався, що його онук вчиться у Британії

Глава Росгвардії зізнався, що його онук вчиться у Британії

Глава Росгвардії Віктор Золотов

Золотов запевнив, що його онук повернеться в Росію «через три роки»

Глава Росгвардії Віктор Золотов розповів про своїх родичів, коментуючи питання до нього з боку російського опозиціонера Олексія Навального. Той цікавився, чому онук Золотова вчиться не в Росії.

«Я свого часу займався бізнесом. Вже 18 років бізнесом займається мій зять і 13 років працює в бізнесі син. Більш того, цей суб'єкт (блогер Олексій Навальний - ред) запитує, на які гроші вчиться мій онук у Англії? Мій онук , дійсно, вчиться в Англії, а його навчання оплачує батько», - сказав Золотов в інтерв’ю «Комсомольській правді».

«Хочу сказати, що внук вчиться на відмінно, я ним пишаюся», - додав російський офіцер.

Глава Росгвардії також запевнив, що його онук повернеться в Росію «через три роки»

Нагадаємо, раніше очільник Росгвардії Віктор Золотов викликав на дуель засновника «Фонду боротьби з корупцією» Олексія Навального.

Сталося це після чергового розслідування антикорупціонера. Так, політик заявив, що Росгвардія «обкрадає свою армію, буквально витягаючи шматок їжі з рота бійця». Також він наголосив, що продукти для співробітників відомства закуповують великими оптовими партіями, але не просто за завищеними цінами, а за цінами вищими, ніж у московських магазинах у роздріб.

У відповідь на це Золотов звинуватив Навального у наклепі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: