Греція назвала дату відкриття туристичного сезону

Греція назвала дату відкриття туристичного сезону

Влада країни склала план перезавантаження туристичної галузі

Греція планує офіційно розпочати туристичний сезон з 1 липня. Влада країни підготувала детальний план обережного перезавантаження туристичної галузі на тлі пандемії коронавірусу.

Про це повідомляє Ekathimerini.  

План, складений Міністерством туризму та Національною організацією охорони здоров'я Греції, передбачає суворі правила для ресторанів, пляжів, готелів, інших місць розміщення туристів, а також транспорту.

Носіння захисної маски буде обов'язковим під час проїзду на всіх видах транспорту щонайменше до 15 червня, коли цю вимогу планують переглянути. Також маски має носити персонал у готелях чи інших туристичних закладах.

Крім того, персонал готелів зобов’язаний пройти інструктаж щодо забезпечення належної дистанції та вміти реагувати в разі підозри на захворювання. Лікар на місці має проводити тести на Covid-19.

Працівники готелів мають проживати в окремих кімнатах, їм щодня мірятимуть температуру. Місця загального користування регулярно дезінфікуватимуть.

Уряд Греції розглядає варіант прийому лише туристів, які пройшли тест на  Covid-19 з негативним результатом. Туристам також хочуть вимірювати температуру після прибуття до країни.

Якщо під час відпочинку у туристів виникнуть симптоми хвороби, планується переміщувати їх до карантинних закладів.

Як повідомлялося, Чорногорія також готується до відновлення туристичного сезону з 1 липня, попри пандемію коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: