Китай заявив про кінець епідемії коронавируса

Китай заявив про кінець епідемії коронавируса
Новий виток боротьби з вірусом в Китаї можливий, бо кількість завезених випадків продовжує зростати

Китай займає третє місце за кількістю випадків зараження, виявлених в країні 81 439

Кількість внутрішніх випадків зараження становить менше 3 тис. Однак кількість завезених випадків інфікування продовжує рости, можливий новий етап боротьби з вірусом.

У Китаї в цілому вдалося зупинити поширення коронавирусной інфекції, заявив представник Держкомітету з питань охорони здоров’я КНР Мі Фен, передає Xinhua.

За його словами, дані на 28 березня свідчать про те, що кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом всередині країни менше 3 тис.

При цьому він зазначив, що новий виток боротьби з вірусом в Китаї можливий, бо кількість завезених випадків продовжує зростати. У суботу стало відомо про 693 завезених випадки з 42 країн, уточнив Мі Фен.

За даними South China Morning Post на 29 березня, Китай займає третє місце за кількістю випадків зараження, виявлених в країні (81 439). Попереду США (122 666) і Італія (92 472). Всього в материковому Китаї від зараження коронавірусом померли 3,3 тис. Осіб.

Напередодні стало відомо про те, що в китайському місті Ухань, звідки почалося поширення нового типу коронавірусу, частково відновило роботу метро. Через карантин воно було закрито протягом двох місяців.

Нагадаємо, московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: