Криваві вибори у Бангладеш: 17 загиблих, десятки поранених

Криваві вибори у Бангладеш: 17 загиблих, десятки поранених

За попередніми результатами, лідирує нинішня прем'єр-міністр

Щонайменше 17 людей загинуло, понад 20 отримали поранення у результаті сутичок між прихильниками правлячої партії та опозицією та нападів на сили безпеки у день виборів у Бангладеш. Про це повідомляє Аль-Джазіра.

«Як заявили в поліції, в результаті пов’язаних з виборами зіткнень загинули 17 осіб, включаючи 7 осіб з боку правлячої партії та 5 осіб з боку опозиційного альянсу. За даними речника поліції Сохель Рана, понад 20 осіб отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється про 10 загиблих осіб під час зіткнень між прихильниками правлячої партії та опозиції, трьох вбитих чоловіків поліцією, яка охороняла виборчі урни, одного вбитого опозицією поліцейського.

Насильству та зіткненням в день виборів не змогли запобігти і вжиті урядом посилені заходи безпеки – всього у країні було задіяно близько 600 тис. військових, правоохоронців та представників сил безпеки.

Згідно з попередніми результатами виборів, лідирує нинішня прем'єр-міністр Шейх Хасіна Вазед.

В опозиційному альянсі вже звинуватили владу у масових фальсифікаціях та заявили, що відкидають ці результати, закликавши до проведення нових виборів.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: