Лукашенко: Білоруську незалежність будуть «пробувати на зуб»

Лукашенко: Білоруську незалежність будуть «пробувати на зуб»

Лукашенко закликав білоруський народ бути готовим знайти гідну відповідь на виклики часу

Лукашенко: Для білоруського народу настають нелегкі часи

Білорусь в найближчі роки будуть «пробувати на зуб», і треба бути готовими відповісти на це, заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко під час прийому, передає Белта.

«Рік буде різним для всіх: для когось легким, для когось важким. Але смію точно сказати, що для нашої країни, для нашого народу не тільки 2019, але і 2020 рік буде непростим. Це не прості роки, тому що, скажу відверто, в ці два роки нас будуть дуже сильно «пробувати на зуб», на предмет того, чи гідні ми, якщо конкретизувати, тієї незалежності, про яку ми завжди і всюди говоримо», - зазначив Лукашенко.

«І нам треба бути готовими відповісти на це питання. Я абсолютно переконаний, що ми знайдемо гідну відповідь, - заявив він. - У спорті рік теж особливий, я про це говорив. Тому рік буде непростим, але дуже цікавим, як хтось з журналістів недавно сказав».

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав білорусів укріплювати власну державу. Про це він сказав під час новорічного привітання білорусів.

Як повідомляв «Главком», перед Новим роком Лукашенко провів переговори тет-а-тет з Путіним, а прем'єр-міністр Медведєв підписав розпорядження про створення робочої групи, яка займатиметься  обговоренням інтеграції двох держав і різних суперечок між ними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: