Лукашенко: в Білорусі жодна людина не померла «чисто від коронавірусу»

Лукашенко: в Білорусі жодна людина не померла «чисто від коронавірусу»
Олександр Лукашенко заявив, що в Білорусі ніхто не помер «чисто від коронавірусу» 

«В Білорусі борються за кожну людину», – сказав Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що в країні «чисто від коронавірусу» не померла жодна людина.  Про це повідомляють у Telegram-каналі «Пул Першого».

«Коронавірус – це навіть не поштовх. Це та атмосфера, в якій у людей розвиваються  хронічні хвороби. Ось у чому причина. Тому я кажу, що у нас чисто від коронавврусу жодна людина не померла. Ми боремося за кожну людину, як я обіцяв. ось за це я вдячний і Міністерству охорони здоров'я, і лікарям. ми струснули всю систему охорони здоров'я. Якби ми ось так за кожного не боролися, смертей було б більше», – сказав Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, у  Білорусі 12 квітня зафіксували коронавірусну інфекцію у 2 578 осіб. З них одужали 203 людини, померли - 26.

11 квітня в Білорусі понад 300 медпрацівників заразилися коронавірусом.

Всесвітня організація охорони здоров’я звернулася до влади Білорусі із закликом готуватися до несприятливого розвитку ситуації з епідемією коронавірусної інфекції.

Станом на ранок 13 квітня, 1 млн 850 тис. 220 осіб в світі захворіли коронавірусною інфекцією Covid-19, одужали 431 629, померли 114 215 людей.

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. 10 людей за минулу добу померли від цієї хвороби

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: