Москва: Протестувальників проти абсурду забрала поліція

Москва: Протестувальників проти абсурду забрала поліція

В Москві проти абсурду протестували 250 людей

Фото: @tasedora

Московська поліція зупинила протест проти абсурду

У Москві 16 грудня поліція затримала п'ятьох учасників пікету проти «абсурдних заборон» Міністерства охорони здоров'я, повідомляє ВВС-Інфо. Всього в акції, за оцінками організаторів, брали участь близько 250 осіб.

Головними фігурами акції стали дівчина в нижній білизні, людина, обвішана стаканчиками від кави і людина з табличкою «вейп». У інших учасників пікету роти були заклеєні скотчем.

Акція була неузгодженою. За словами одного з активістів, організатори подавали заявку про проведення пікету, проте влада відмовилася його погоджувати. Вони послалися на те, що всі майданчики в місті зайняті новорічними заходами.

Суд в Москві раніше призначив 10 діб арешту активістці Дарині Полюдовій за участь в одиночному пікеті «Марш проти влади». Активістка оголосила голодування на знак протесту проти рішення суду.

У Санкт-Петербурзі 2 грудня на Невському проспекті пройшли пікети проти російської військової агресії щодо України, зокрема, на підтримку захоплених Росією в районі Керченської протоки українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: