На російську базу в Сирії здійснено два напади з безпілотників

На російську базу в Сирії здійснено два напади з безпілотників
Російський літак на авіабазі

Безпілотники були знищені російськими засобами протиповітряної оборони авіабази «Хмеймім»

Безпілотники невідомої приналежності двічі атакували російську базу «Хмеймім» у Сирії, обидва цілі знищені, повідомив представник авіабази.

«В суботу, 21 липня 2018 року з настанням темного часу російськими засобами протиповітряної оборони (ППО) авіабази «Хмеймім» на значному віддаленні виявлено малорозмірну повітряну ціль (БПЛА) невідомої приналежності, що наближалася до російського військового об'єкта. Штатними зенітними озброєннями засобами російської авіабази повітряну мішень було знищено», - заявив представник авіабази, інформує російський «Інтерфакс».

«У неділю вранці 22 липня 2018 року чергові засобів ППО також на видаленні від аеродрому був знищений невідомий БПЛА, який наближався до авіабази «Хмеймім» з північно-західного напрямку», - сказав він.

За словами представника авіабази, в обох випадках через атаку ніхто не постраждав, матеріальних збитків немає - російська авіабаза «Хмеймім» функціонує в плановому режимі.

Авіабаза «Хмеймім» — сирійська авіабаза, яка в даний час використовується Росією та є основною базою російського військового контингенту в Сирії, на якій розміщено авіаційна група ВПС ВКС Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: