«Нічого собі!»: Трамп відреагував на арешт Манафорта

«Нічого собі!»: Трамп відреагував на арешт Манафорта
Дональд Трамп і Пол Манафорт

Трамп іронічно заявив, що не знав про те, що Манафорт був «ватажком мафії»

Президент США Дональд Трамп вважає вкрай жорстким і несправедливим запобіжний захід колишньому керівнику свого передвиборчого штабу президента США Полу Манафорту.

Про це Трамп написав у Twitter.

«Нічого собі, яке жорстке рішення для Пола Манафорта, який представляв Рональда Рейгана, Боба Доула і багатьох інших провідних політиків і кампаній. Я і не знав, що Манафорт був ватажком мафії. А як щодо Комі (екс-глави ФБР Джеймса Комі, - ред) і продажної Гілларі (Гілларі Клінтон - ред.) і всіх інших? Дуже несправедливо!», - написав Трамп через кілька годин після взяття під варту свого екс-соратника.

Як відомо, суд у Вашингтоні у п’ятницю, 15 червня, відправив колишнього керівника виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта за грати за порушення умов перебування під домашнім арештом.

Раніше спецпрокурор зажадав від суду відкликати рішення, яке дозволяє Манафорту перебувати на волі під заставу 10 мільйонів.

Крім того, слідство вимагає арешту рахунків і страхових полісів Манафорта і Килимника, а також конфіскації їхнього майна і вперше наводить відповідні адреси нерухомості в Брукліні, Олександрії і Нью-Йорку.

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер оприлюднив документи, що підтверджують факт того, що Пол Манафорт здійснював лобістську кампанію на користь колишнього президента України Віктора Януковича в США без реєстрації в якості іноземного агента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: