Один з головних спонсорів війни на Донбасі підхопив коронавірус

Один з головних спонсорів війни на Донбасі підхопив коронавірус

Православний олігарх Костянтин Малофєєв включений в європейський і американський санкційні списки за підтримку терористів Донбасу та Криму

За словами олігарха, він довгий час не викликав лікаря, оскільки не підозрював про наявність Covid-19

Російський православний олігарх Костянтин Малофєєв, який підтримує терористів на Донбасі та в Криму, заразився коронавірусом.

Про це Малофєєв повідомив в ефірі свого телеканалу «Царгород».

На запитання ведучого про самопочуття спонсор окупантів відповів: «Непогано для хворого на Covid-19. Захворів я тиждень тому. Можу поділитися симптомами. У мене нехарактерна симптоматика. Весь цей час у мене не підвищувалася температура».

За словами опального олігарха, він довгий час не викликав лікаря, оскільки не підозрював про наявність інфекції, але в підсумку замовив тест на коронавірус у будинок.

Зазначимо, що Малофєєв включений в європейський і американський санкційні списки за підтримку терористів Донбасу та Криму.

Один з ексватажків «ДНР» Олександр Бородай – давній знайомий Малофєєва, він працював у російського олігарха піар-консультантом. Терорист Ігор Гіркін, він же Стрєлков, - теж колишній співробітник Малофєєва.

У липні 2014 року головне слідче управління МВС України відкрило кримінальне провадження щодо Малофєєва за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3, 5 ст. 27, ч.5 ст. 260 «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» Кримінального Кодексу України.

Зазначимо, що в Росії встановлено антирекорд смертності від Covid-19 за добу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: