Петербуржці привітали Путіна кривавим «тортом» і промовистим банером

Петербуржці привітали Путіна кривавим «тортом» і промовистим банером
Петербуржці побажали Путіна довгого утримання у в’язниці

Активісти, що розгорнули банер, були затримані поліцією

Чотирьох учасників несанкціонованої акції на честь дня народження Путіна затримали 7 жовтня в Петербурзі. Як повідомляє в Facebook активістка «Відкритої Росії» Євгена Литвинова, затриманих доставили в 78-й відділ поліції.

Петербурзькі активісти в день народження Володимира Путіна пронесли по вулиці Повстання банер і запалили фаєри, після чого дії припинила поліція.

На оприлюднених фото видно, що на банері написано «Довгих років тюрми».

Крім того, по Петербургу їздить машина з конструкцією у вигляді кривавого торта. Фотографіями поділився в твіттері фотограф «Медіазони» Давид Френкель.

Нагадаємо, мер італійського міста Верона Федеріко Сбоаріно, беручи участь у льодовому шоу «Ромео і Джульєтта», привітав російського лідера Володимира Путіна з днем народження.

Нагадаємо, міська рада Верони позбавила президента України Петра Порошенка звання почесного громадянина міста. Рішення було схвалене 28 голосами «за», 4 – «проти»

Після присвоєння звання Порошенку до влади у Вероні прийшла партія «Ліга», депутати якої тривалий час домагались позбавити титула українського президента. «Ліга» має проросійську позицію, домагається скасування антиросійських санкцій та уклала договір про співпрацю з правлячою російською партією «Единая Россия».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: