Меру польського Ольштина надали охорону після погроз у соцмережі

Меру польського Ольштина надали охорону після погроз у соцмережі
Після вбивства мера Гданська польська поліція взяла під охорону мера Ольштина

Пьотр Гжимович отримував погрози через інтернет

Мер польського Ольштина Пьотр Гжимович отримав поліцейську охорону після того, як раніше в інтернеті йому погрожував 24-річний користувач.

Про це повідомляє Onet.pl.

Поліція вважає, що погрози на адресу мера були реальними, тому й надала очільнику міста охорону. Охорона, зокрема, була разом із Гжимовичем під час вчорашнього маршу пам’яті убитого мера Ґданська Павла Адамовича.

«Поліція буде зі мною в найближчому майбутньому у ситуаціях, коли вона вважатиме, що у цьому є необхідність», – прокоментував Гжимович агентству PAP.

Напередодні вранці поліцейські з відділу боротьби з кіберзлочинністю затримали 24-річного жителя Ольштина, який в інтернеті похвалив вбивцю Павла Адамовича і додав, що «наступним буде Гжимович».

Нагадаємо, мер Гданська Павло  Адамович помер в лікарні в понеділок після отриманих в неділю ввечері ножових поранень, які йому завдав на концерті 27-річний житель Гданська.

Зловмисник кілька тижнів тому звільнився з в'язниці, де він провів п'ять років за пограбування банків. Відомо, що у в'язниці у нього було діагностовано важке психічне захворювання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: