Playboy підтримав бойкот Держдуми РФ

Playboy підтримав бойкот Держдуми РФ

Колаж з сайту Playboy проти сексуальних домагань

Playboy підтримав журналістів, «які виявили сміливість розповісти про неприйнятну поведінку чиновників»

Російська редакція журналу Playboy підтримала бойкот Державної думи РФ і депутата Леоніда Слуцького у відповідь на висновок комісії з етики про відсутність порушень у поведінці депутата, звинуваченого кількома журналістками в домаганнях.

Про це йдеться на сайті видання.

«Playboy підтримує журналістів, які виявили сміливість розповісти про неприйнятну поведінку чиновників, і виступає категорично проти будь-яких видів сексуальних домагань, від надокучливих залицянь і вульгарних жартів до прямого фізичного контакту», – йдеться в повідомленні.

Видання нагадало і про звинувачення на адресу лідера ЛДПР Володимира Жириновського, якого звинуватив у сексуальних домаганнях журналіст Ренат Давлетгільдєєв.

«Ми закликаємо поважати особисті кордони одне одного, поводитися з людьми гідно і коректно незалежно від їхньої статі і сподіваємося, що інцидент із депутатом Слуцьким змінить ставлення суспільства до сексуальних домагань», – резюмували у Playboy.

Як відомо, про домагання з боку Слуцького повідомляли кореспондентка «Русской службы BBC» Фаріда Рустамова, заступник головного редактора RTVI Катерина Котрікадзе і продюсер телеканала «Дождь» Дар'я Жук. 

Натомість в Держдумі дійшли висновку: сексуальні домагання - це нормально.

Після цього низка російських ЗМІ на знак протесту припинили роботу в Держдумі

Нагадаємо, 8 березня біля будівлі Держдуми РФ пройшов мітинг із вимогою розслідувати обвинувачення в сексуальних домаганнях, висунутих проти Слуцького.

Голова комітету Держдуми з питань жінок порадила журналісткам не ходити з голими пупками.

Глава російського Союзу журналістів присоромив колег, які заявили про домагання Слуцького.

12 березня у будівлі Держдуми РФ пройшла акція на підтримку Слуцького. Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що у Слуцького «дійсно своєрідна манера спілкування».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: