Ранковий «караул» у Білгороді: після вибухів у місті масово закриваються ТЦ

Ранковий «караул» у Білгороді: після вибухів у місті масово закриваються ТЦ
Торгові центри також скасували всі заходи, заплановані найближчими днями
фото з відкритих джерел

Через загрозу обстрілів місцева влада розпорядилася припинити роботу всіх торгових центрів

Унаслідок обстрілів у Білгородській області закрили торгові центри до кінця дня. Також влада регіону проводитиме евакуацію місцевих жителів у зв'язку з військовими діями російських добровольців.
Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков у Telegram.

«Найголовніше – це питання безпеки. Було багато звернень від вас закрити торгові центри. Це ми вже фактично зробили – вони зараз закриваються. Ми домовилися, що поки що до кінця дня. У наступні дні все залежатиме від оперативної ситуації», – йдеться в повідомленні.

За його словами, також є жертви та постраждалі внаслідок бойових дій. Тому мешканцям області рекомендується менше пересуватись населеними пунктами.

«Дорогі друзі! Насамперед я хотів би сказати, що сьогодні у нас двоє людей загинули, пересуваючись на своїх особистих машинах. Розумію, що повністю виключити пересування у транспорті неможливо, але будьте, будь ласка, обережні. Якщо є хоча б найменша можливість, то перенесіть цю поїздку на один чи два дні, тим самим ви потенційно зможете вплинути на те, щоб зберегти своє здоров’я та своє життя», – сказав Гладков.

Водночас в ефірі телемарафону «Єдині новини» представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що Курська і Бєлгородська області РФ зараз є територією активних бойових дій, де зі зброєю в руках захищають свої права громадяни Росії. 

«Курська і Бєлгородська області – зараз територія активних бойових дій. Це те, що ми можемо констатувати. І як заявляли добровольці і повстанці, а йдеться саме про громадян РФ, які не маючи інших варіантів, зі зброєю в руках захищають свої громадянські права у боротьбі проти режиму Путіна і кремлівського узурпатора», – повідомив він.

За його словами, ворог розташовує військові цілі серед цивільних об’єктів, тому неодноразово представники РДК, легіону «Свобода России» та «Сибірського батальйону» закликали і місцевих мешканців до евакуації, і місцеву владу закликали забезпечити евакуацію мирних громадян.

Нагадаємо, бійці Легіону «Свобода Росії» вже неодноразово проводили рейди на територію РФ. Там вони утримували під контролем територію та стикалися з російськими військовими.

Повідомлялося, що у ніч проти 12 березня у Росії три регіони були атаковані безпілотниками. У Курську, Орлі та низці населених пунктів Білгородської області пролунали вибухи. 

Також минулими днями у Білгороді було зафіксовано декілька влучань безпілотних літальних апаратів. Унаслідок удару по адміністрації міста повідомлялося про двох постраждалих

Читайте також: Російські легіони провели визвольну операцію у Курській та Білгородській областях (відео)

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: