РФ запропонувала Україні провести переговори для відновлення авіасполучення

РФ запропонувала Україні провести переговори для відновлення авіасполучення
Кабінет міністрів України заборонив нерегулярні прямі авіаперельоти в Російську Федерацію

У РФ запропонували провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерній основі

Росавіація запропонувала владі України провести переговори з відновлення авіасполучення в повному обсязі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Росавіації.

Зазначається, що у РФ запропонували провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерній основі.

«У відповідь на заборону прямого повітряного чартерного повідомлення влади України між нашими країнами, пропонуємо провести переговори і відновити повітряне сполучення на регулярній і чартерній основі між Росією і Україною в повному обсязі. Впевнені в тому, що таке рішення відповідає інтересам наших народів і авіапасажирів»,- йдеться в повідомленні Росавіації.

Нагадаємо, після візиту в Росію політика Юрія Бойка Кабінет міністрів заборонив нерегулярні прямі авіаперельоти в Російську Федерацію. З цією пропозицією виступив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков після того, як повідомив членам уряду про те, що в березні Юрій Бойко і Віктор Медведчук відвідали РФ без порушень закону.

На прикордонників та авіаслужбу відкрили справу через політ Бойка і Медведчука в Росію. Водночас відомо, що підозр нікому не вручали.

Минулого тижня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що на Медведчука і Бойко відкриють справу. Після цього українські прикордонники повідомили, що не могли відмовити їм у прямому перельоті в Росію.

Додамо, що з 1 квітня 2019 року не діє Договір про дружбу України з Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: