Російські націоналісти промарширували Москвою (фото)

Російські націоналісти промарширували Москвою (фото)
Захід пройшов за посилених заходів безпеки
Фото: Matthias Berg / Flickr

Був затриманий 14-річний протестувальник

У московському районі Любліно в День народної єдності, в неділю, 4 листопада, відбувся «Русский марш» - хода та мітинг націоналістичних рухів. За оцінкою «МБХ медіа» і мережевого видання «Грани.ру», в заході взяли участь близько 100 осіб. У свою чергу, кореспонденти «Нової газети» повідомили про 300 учасників.

Захід пройшов за посилених заходів безпеки. За даними агентства «Інтерфакс», за ходою прямували десятки поліцейських автомобілів.

Трьох організаторів затримали ще до початку маршу

В ході акції в Любліно правоохоронні органи затримали чотирьох осіб, повідомляє правозахисний портал «ОВС-Інфо». За його інформацією, після завершення заходу був затриманий 14-річний прихильник руху «Безстроковий протест».

Крім того, до початку «Русского марша» на виході зі своїх будинків були затримані двоє організаторів акції. Співробітники центру «Е» (він же - Головне управління з протидії екстремізму МВС РФ) затримали ще одного з організаторів - Дмитра Карасьова - на місці збору перед заходом. За словами Карасьова, в його кімнаті в гуртожитку пройшов обшук.

Ще одну людину затримали на другому «Російському марші» в Москві, який відбувся в районі метро «Жовтневе поле». За інформацією «ОВС-Інфо», активіста «висмикнули з колони» за плакат з російським президентом.

Обидві столичні акції були санкціоновані столичною владою. Подібні заходи були узгоджені в Петербурзі, Новосибірську і Єкатеринбурзі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: