США показали появу своїх авіаносців біля берегів КНДР

США показали появу своїх авіаносців біля берегів КНДР
Авіаносці США увійшли у так званий Корейський театр операцій

Військово-морські сили Південної Кореї і США підтримують ідеальну захисну позицію для проведення спільних операцій

Авіаносці Військово-морських сил США Ronald Reagan, Nimitz і Theodore Roosevelt увійшли в операційну зону Південної Кореї, названу Корейським театром операцій, для чотириденних маневрів, які розпочнуться у вівторок.

Відеозапис спільних навчань опублікований на YouTube каналі ВМС США.

Наголошується, що це перший раз, коли військово-морський флот Південної Кореї проводить спільні навчання з трьома американськими авіаносцями для демонстрації сили проти провокацій КНДР.

Авіаносці йдуть у супроводі більше десяти кораблів, включаючи два есмінця Sejong the Great і Тhе Seoae Yu Seong-ryong.

«Військово-морські сили Південної Кореї і США підтримують ідеальну захисну позицію для проведення спільних операцій у будь-який час і в будь-якому місці», - повідомляє південнокорейське агентство Yonhap з посиланням на капітана есмінця Sejong the Great Ку Сона.

Раніше повідомлялося, що під час спільних навчань США і Південна Корея будуть відпрацьовувати повітряні операції й артилерійські удари, а також супровід авіаносців з метою перевірки їх здатності спільно проводити такі операції. Крім того, Сеул стверджує, що навчання є відповіддю на «ядерні та ракетні провокації КНДР».

Нагадаємо, у КНДР бачать необхідність надіслати «чітке повідомлення» президенту США Дональду Трампу, здійснивши ще одне ядерне випробування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: