Старший син Тіни Тернер скоїв самогубство

Старший син Тіни Тернер скоїв самогубство
Крейг Тернер 
Фото - dailymail.co.uk

Тіло Крейга Реймонда Тернера виявили в будинку в Студіо-Сіті, штат Каліфорнія

Крейг Реймонд Тернер, старший син американської співачки Тіни Тернер, наклав на себе руки, його тіло виявили в будинку в Студіо-Сіті, штат Каліфорнія.

Про це пише видання Variety з посиланням на Коронерську службу.

За інформацією видання, до своєї смерті 59-річний Крейг працював агентом з нерухомості в долині Сан-Фернандо. Відзначається, що він перебував у національній асоціації ріелторів і каліфорнійській асоціації ріелторів.

Тіна Тернер народила Крейга від музиканта Реймонда Хілла в 1958 році, проте незабаром пара прийняла рішення розлучитися. Через кілька років співачка вийшла заміж за Айка Тернера, який усиновив Крейга. У цьому шлюбі у Тернерів з'явився ще один син Рональд.

В даний момент Тернер не коментувала смерть Крейга.

Нагадаємо, про самогубство Кантера написали його знайомі у соцмережі. Трагедія сталася ввечері 4 червня на хуторі Обирок на Чернігівщині.

За словами військового Олександра Чуба, Кантер лишив листи рідним. «Підозрюю, що то був його свідомий вибір», - зазначив Чуб.

Поліція Чернігівщини відкрила кримінальне провадження за фактом самогубства Кантера. У Нацполіції повідомили, що режисер зняв свою смерть на відеокамеру, що підтверджує, що це було самогубство.

6 червня у Києві на Байковому кладовищі зібралися на церемонію прощання друзі Кантера, його рідні та близькі.

Леонід Кантер - режисер фільму «Міф» про Василя Сліпака, оперного співака та учасника бойових дій, який загинув на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: