Стихійний меморіал у пам'ять про загибель мирного протестувальника знищили в Мінську

Стихійний меморіал у пам'ять про загибель мирного протестувальника знищили в Мінську
У Мінські знесли меморіал загиблому активісту

Люди знову несуть квіти, аби вшанувати пам’ять активіста

Вночі, 12 серпня, меморіал на знак пам'яті про загиблого активіста знищили. Напередодні біля станції метро «Пушкінська» в Мінську десятки місцевих жителів приносили квіти в пам'ять про загиблого учасника акції протесту. Сьогодні вранці люди знову почали приходити туди з квітами. Про це у Twitter повідомляє видання Tut.by.

 

Біля метро «Пушкінська» знищили стихійний меморіал. Мінчани несуть квіти знову. «Таке не має відбуватися. Люди не мають гинути, не має литися кров. Ми мирно виходимо. Я дивлюся ці всі відео (розгонів) і просто плачу», - каже дівчина з квітами.

Раніше повідомлялося, що люди в Мінську несуть квіти до місця загибелі мирного протестувальника біля станції метро «Пушкінська» в ніч із 9 на 10 серпня. Учора ОМОН почав розганяти людей, які принесли квіти до місця загибелі одного з учасників акцій протесту.

За інформацією МВС Білорусі, один із протестувальників намагався кинути невстановлений вибуховий пристрій у бік міліції. Пристрій вибухнув у нього в руці і заподіяв смертельні травми.

Як раніше писав «Главком», омонівці розстріляли гумовими кулями дврх чоловіків, посадивши їх попередньо перед своїм авто.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: