Трамп оголосив про введення військ до кількох штатів через коронавірус

Трамп оголосив про введення військ до кількох штатів через коронавірус
Ми зробимо все, щоб місцева влада могла розпоряджатися військами так, як їм потрібно, без оглядки на вартість процедур, - Трамп

Військові прибудуть в штати Каліфорнія, Нью-Йорк і Вашингтон, щоб допомогти в боротьбі з поширенням коронавірусу, - президент

Американський президент Дональд Трамп ухвалив рішення ввести війська Національної гвардії США до кількох штатів. З такою заявою Трамп виступив у прямому ефірі телеканалу NBC News.

Американський президент зазначив, військові прибудуть у штати Каліфорнія, Нью-Йорк і Вашингтон, щоб допомогти в боротьбі з поширенням коронавірусу. «Ми зробимо все, щоб місцева влада могла розпоряджатися військами так, як їм потрібно, не зважаючи на вартість процедур (...). Білий дім повністю оплачує перекидання військових», - підкреслив Трамп.

У порт Лос-Анджелеса направлять військове госпітальне судно, щоб розгорнути додаткові місця для хворих.

У штаті Вашингтон також посилили присутність Федерального агентства з управління в надзвичайних ситуаціях.

Раніше американські в'язниці почали випускати в'язнів, щоб не допустити спалаху коронавірусу. Уточнюється, що на свободу відпускають тільки тих ув'язнених, які вчинили злочини невеликої тяжкості, а також неповнолітніх, людей похилого віку та хворих.

За останніми даними, в США понад 35,2 тисячі хворих на коронавірус. 471 людина померла, поки ніхто не вилікувався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: