Трамп подякував Путіну за визнання прогресу в американській економіці

Трамп подякував Путіну за визнання прогресу в американській економіці

Президент США оцінив те, що сказав про нього Путін на своїй щорічній прес-конференції

Президент США Дональд Трамп після щорічної прес-конференції президента РФ Володимира Путіна зателефонував йому і подякував за «визнання високих економічних показників Америки». Про це йдеться на сайті Білого дому.

«Президент Дональд Дж. Трамп сьогодні розмовляв з президентом Росії Володимиром Путіним. Президент Трамп подякував президенту Путіну за визнання високих економічних показників Америки на його щорічній прес-конференції», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в четвер, 14 грудня, під час своєї прес-конференції Путін, відповідаючи на запитання про діяльність Трампа, сказав:

«Не мені оцінювати роботу президента Трампа. Це має зробити його виборець, американський народ. Ми об'єктивно бачимо деякі досить серйозні досягнення, навіть за той невеликий період часу, упродовж якого він працює. Подивіться на ринки, як вони виросли. Це свідчить про довіру інвесторів до американської економіки. Це свідчить про те, що вони довіряють тому, що робить президент Трамп у цій сфері», - сказав російський президент.

Раніше повідомлялося, що Путін і Трамп провели телефонну розмову.

Читайте також статтю «Главкома»: «Буде гірше, ніж в Сребрениці». Десять свіжих одкровень президента країни-агресора про Україну і не тільки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: