Трамп погодився сповільнити процес виведення американських військ з Сирії

Трамп погодився сповільнити процес виведення американських військ з Сирії
Дональд Трамп з американськими військовими

США вирішили взяти паузу, щоб вибрати «найкращі способи досягнення цілей»

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп погодився уповільнити виведення військ з Сирії, зробивши це «по-розумному».

Про це заявив сенатор Ліндсі Грем після зустрічі з главою США, пише РБК-Україна з посиланням на Washington Examiner.

«Після обговорень з президентом і Данфордом (глава Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Джозеф Данфорд, - ред.) я ніколи не почувався краще щодо того, куди ми рухаємося», - заявив Грем.

Він додав, що паузу вирішили взяти, щоб вибрати «найкращі способи досягнення цілей».

«Я думаю, що ми сповільнимо цей процес по-розумному... Ми зараз взяли паузу, щоб оцінити, яким способом краще досягти мети президента», - сказав сенатор.

За його словами, зараз потрібно зробити все можливе, щоб не допустити ескалації між сирійськими курдами і Туреччиною і перешкодити Ірану виграти від ситуації.

Нагадаємо, 29 грудня перша група американських військових залишила Сиріювідповідно до рішення президента США Дональда Трампа вивести контингент з країни.

До слова, Росія та Туреччина у суботу, 29 грудня, домовилися про координацію наземних операцій у Сирії після того, як США оголосили про виведення своїх військ з країни.

Канцлер Німеччини висловила сподівання, що Туреччина стримано і відповідально поводитиметься у Сирії після виведення американських військ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: