Трамп погрожує заблокувати роботу уряду, якщо демократи не підуть на поступки

Трамп погрожує заблокувати роботу уряду, якщо демократи не підуть на поступки

Демократи мають підтримати імміграційну реформу, впевнений Трамп

Президент США погрожує заблокувати роботу уряду країни, якщо демократична партія США не погодиться підтримати імміграційну реформу, яка передбачає будівництво стіни на кордоні із Мексикою. Відповідну заву він зробив у Twitter.

Я б волів «виключити» уряд, якщо демократи не дадуть нам голосів за безпеку кордону, що включає в себе стіну! Потрібно позбутися лотереї [Green Card], [принципу] злови і відпусти тощо, і, нарешті, перейти до системи імміграції на базі заслуг! Нам потрібно, щоб до країни приїздили великі люди!», - написав він.

Зазначимо, вимкнення уряду США можливе, якщо до 1 жовтня не буде узгоджений бюджет на новий фінансовий рік, або не буде прийнято закон про відстрочу, за якою уряд працюватиме, поки не буде прийнятий бюджет.

6 листопада у США пройде день так званих «проміжних виборів». Повністю переобирається нижня палата Конгресу США - Палата представників, а також 35 сенаторів зі 100. Крім того, переобираються 39 губернаторів штатів і територій, а в ряді штатів проводяться інші місцеві вибори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: