У Бахрейні знайдений мертвим командувач П'ятого флоту США

У Бахрейні знайдений мертвим командувач П'ятого флоту США
Скотт Стірні
Фото: twitter.com/CavasShips

Причини смерті американського командуючого встановлюються

У Бахрейні виявили тіло віце-адмірала Скотта Стірні, який був командувач П'ятого флоту США

Про це повідомила прес-служба ВМС США.

Тіло Стірні було знайдено в його резиденції, причини смерті поки невідомі, проте не мають насильницького характеру.

Керівник військово-морських операцій США адмірал Джон Річарсдон розповів, що міністерство внутрішніх справ Бахрейну і військово-морська кримінальна слідча служба співпрацюють у розслідуванні інциденту, але в даний час немає ніяких підозр.

Замість Скотта Стірні, який зайняв свою посаду в травні 2018 року, тимчасово виконуючим обов'язки був призначений Пол Склайз.

Повідомляється, що Стірні почав свою службу в 1982 році. За роки своєї кар'єри встиг взяти участь у різних операціях, серед яких і участь в угрупованні армії США на території Афганістану.

 П'ятий флот ВМС США був заново створений в 1995 році для дій у Перській затоці, Червоному морі, Авравійському морі і північно-західній частині Індійського океану. Він базується в столиці Бахрейну Манамі.

За винятком штабу та відділів забезпечення, оперативні формування флоту постійного складу не мають, сили і кошти виділяються в міру необхідності наказом Оперативного штабу ВМС США. Зараз в нього входять три морських тральщика і чотири патрульних кораблі типу «Тайфун».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: