У Берліні відбулася акція проти російської окупації Криму

У Берліні відбулася акція проти російської окупації Криму

На акції було понад 20 людей з активною позицією і, здається, ми привернули значну увагу з боку місцевих жителів і туристів – Федоришин

Фото: Катерина Ворожбит

Місцем проведення акції обрали майданчик біля вокзалу S-Bahnhof Zoologischer Garten

У Берліні провели акцію у зв’язку із шостими роковинами анексії Росією українського Криму та українсько-російської війни.

Ініціював акцію один із засновників руху Demokratischer Morgenstern Berlin – Демократичний Моргенштерн Берлін Андрій Федоришин, повідомляє Укрінформ.

«На акції було понад 20 людей з активною позицією і, здається, ми привернули значну увагу з боку місцевих жителів і туристів», – зазначив він.

1582995010-860

Місцем проведення акції обрали майданчик біля вокзалу S-Bahnhof Zoologischer Garten, де завжди дуже багато людей. Чимало з них знімали захід на відео, зупинялися, слухали, перепитували. Дехто з перехожих приєднувався до скандування лозунгів демонстрантів та виконання Гімну України.

Український гімн заспівав навіть громадянин Китаю, розповіла одна з учасниць акції.

1582995010-988

На заході активісти протестували проти російської окупації Криму та наголошували на тому, що на Донбасі щодня гинуть молоді українські хлопці, захисники своєї Батьківщини.

Акцію цього разу охороняла посилена група поліції, оскільки були дані про те, що проти демонстрантів можуть бути провокації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: