У Брюсселі визнано незаконним Uber

У Брюсселі визнано незаконним Uber

Службу таксі Uber заборонили у Брюсселі

Водії, які не володіють дозволом від 1995 року, не мають права займатися перевезеннями

Брюссельський суд із комерційних питань визнав незаконним у бельгійській столиці надання транспортних послуг таксі Uber. Про це пише в четвер газета «Лібр Бельжик».

Тільки водії, які мають брюссельську ліцензію і підсвічений сигнал таксі на даху автомобіля, можуть здійснювати такі перевезення, йдеться в рішенні суду, ухваленому в грудні, про яке стало відомо на початку січня.

Судова влада Бельгії почала займатися питанням Uber іще в 2015 році. Брюссель пережив відтоді кілька акцій протесту таксистів, траплялися випадки нападів на водіїв системи Uber.

Видання зазначає, що рішення суду остаточне. Воно означає, що водії, котрі не володіють дозволом від 1995 року, не мають права займатися перевезеннями, «хоч би якою була назва служби, пов'язаної з Uber».

Нагадаємо, Національна комісія Франції з інформатики та свобод оштрафувала компанію Uber за спробу приховати витік особистих даних користувачів.

Компанія Uber виплатить США і федеральному округу Колумбія 148 млн доларів за те, що протягом року приховувала витік даних водіїв і клієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: