У Москві під час протестів затримали кілька десятків людей

У Москві під час протестів затримали кілька десятків людей

За словами протестувальників, їх били в живіт і по голові, тягнули за волосся

Силовики на акції йшли у натовп та вихоплювали окремих активістів

У Москві у неділю, 14 липня, під час акції з вимогою реєстрації незалежних кандидатів на вибори в Мосміськдуму правоохоронці затримали 38 людей.

Про це повідомив у Twitter паблік «ОВД-Інфо».

За цією інформацією, силовики на акції йшли у натовп та вихоплювали окремих активістів. Серед затриманих - кандидати в депутати Ілля Яшин, Любов Соболь, Іван Жданов, Андрій Орел.

У московській поліції підтвердили затримання понад 25 людей. Там повідомили, що учасники демонстрації були затримані за вчинення адміністративних правопорушень під час неузгодженої акції.

За даними правозахисників, деякі із затриманих повідомляють про травми, отримані в результаті дій співробітників поліції. За словами протестувальників, їх били в живіт і по голові, тягнули за волосся. Деякі демонстранти заявляють про підозри на струс мозку і перелом носа.

Раніше учасники мітингу встигли встановити біля будівлі декілька наметів, оскільки планували залишитися біля Московської міської виборчої комісії на ніч. Загалом в демонстрації взяли участь близько тисячі людей, повідомила московська поліція.

Як відомо, Мосвиборчком частково забракував підписи, зібрані на підтримку ряду опозиційних кандидатів на виборах до Московської міської думи. Через це деяким з них не вдалося пройти реєстрацію на виборах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: