У Неаполі українських лікарів зустріли піснями Руслани (відео)

У Неаполі українських лікарів зустріли піснями Руслани (відео)
«Сьогодні в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани» - Гамоцький
Скріншот з відео

«Так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидію коронавірусу», – консул

У суботу, 4 квітня, ввечері з будівлі одного з бізнес-центрів Неаполя на повну потужність лунали пісні Руслани на честь приїзду українських лікарів.

Про це повідомляє у Facebook генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький.

«Сьогодні (4 квітня – ред.) в Бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани; так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидію коронавірусу», – зазначив консул.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання гуманітарної допомоги Італійській Республіці.

Ранком суботи, 4 квітня 2020 року, два десятки фахівців МВС та МОЗ вирушили з гуманітарною місією до Італії, котра наразі найбільше в Євросоюзі потерпає від пандемії коронавірусу.

Всі лікарі полетіли добровільно. За декілька днів Україна також направить в Італію гуманітарну допомогу – спеціальний вантаж дезінфекторів.

Нагадаємо, 4 квітня, група з 20 українських медиків прибула в італійський регіон Марке, де упродовж двох тижнів допомагатиме місцевим колегам у боротьбі з пандемією коронавірусу. Після повернення з Італії українських медиків можуть одразу залучити до боротьби з епідемією коронавірусу.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 5 квітня зафіксовано 1 мільйон 202 тисячі 435 випадків коронавірусної інфекції Covid-19, при цьому 64 729 осіб померли, одужали 246 638 людей.

Найбільше хворих у США – 311 635 осіб (278 нових випадків), 8 454 інфікованих померло, одужали 14 825 осіб.

В Іспанії кількість випадків Covid-19 становить наразі 126168, з них 11 947 летальних, 34 219 людей одужали.

В Італії коронавірус на цей час виявлено у 124 632 осіб, з них 15 362 померли, 20 996 осіб одужали.

У Німеччині зареєстровано 96 092 випадки Covid-19, у Франції – 89 953, у Китаї – 81 669.

Нагадаємо, влада України посилює карантинні заходи з метою стримування пандемії коронавірусу Covid-19. Відповідна постанова уряду опублікована у п’ятницю, 3 квітня.

Зазначимо, українцям з понеділка можна виходити на вулицю лише з документами і в масці. Глава уряду зазначив, що жорсткі обмеження – це тенденція, до якої дедалі частіше вдаються держави по всьому світу.

Також Кабінет міністрів закликає українців утриматись від шашликів, від прогулянок парками на найближчі 3-4 тижні у зв’язку з посиленням карантину в Україні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: