У Німеччині затримали завгоспа російського посольства, звинуваченого у контрабанді кокаїну

У Німеччині затримали завгоспа російського посольства, звинуваченого у контрабанді кокаїну

Андрія Ковальчука за контрабанду наркотиків звинуватили у МЗС Росії

Поліція Німеччини затримала ймовірного організатора контрабанди майже 400 кг кокаїну з Аргентини в Росію Андрія Ковальчука. Про це повідомляє видання «Интерфакс» з посиланням на його адвоката Володимира Жеребенкова.

«Мені зателефонувала його дружина і повідомила, що Ковальчук затриманий в рамках кримінальної справи про наркотики. Як очікується, в найближчі дні поліція має намір вийти в суд щодо його арешту», - розповів він.

Відзначається, що Ковальчука затримали 1 березня у передмісті Берліна.

Нагадаємо, у посольстві Росії в Аргентині поліція вилучила 400 кг кокаїну, який був захований в 12 валізах.

Пізніше стало відомо, що п'ятьох осіб було заарештовано за підозрою в торгівлі наркотиками після того, як у російському посольстві в Аргентині виявили 389 кілограмів кокаїну.

Після того, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що наркотики належали співробітнику технічного складу установи, який закінчив на той час відрядження за строковим трудовим договором.

Також повідомлялося, що знайдені в посольстві Росії в Аргентині сумки, в яких був кокаїн, замінений пізніше під час спецоперації борошном, перевозив до Росії літак Іл-96 льотного загону «Росія», який знаходиться у віданні управління справами президента РФ і займається перевезенням перших осіб держави.

Після чого Андрій Ковальчук, якого підозрюють в організації контрабанди наркотиків в посольстві Росії в Аргентині, вважає це провокацією, яку спільно організували аргентинська поліція і американські спецслужби. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: