У Росії істерика: українці зламали сайт Громадської палати і розповіли правду про голосування за конституцію

У Росії істерика: українці зламали сайт Громадської палати і розповіли правду про голосування за конституцію

В Росії заявили про масові фальсифікації під час голосування щодо внесення поправок до конституції РФ

Хакери провели DDoS-атаку на сайт Громадської палати Росії

Громадська палата Росії заявила про масові фальсифікації під час голосування щодо внесення поправок до конституції РФ і безпрецедентний тиск з боку влади. Після цього з’явилося повідомлення, що хакери провели DDoS-атаку на сайт Громадської палати Росії і зазначили, що  хакерський IP-адрес зареєстрований на території України

«Представники робочої групи Громадської палати РФ з громадського контролю за голосуванням фіксують масові фальсифікації волевиявлення росіян. При цьому  грубі порушення здійснюються з ініціативи місцевої влади та при потуранні правоохоронних органів», – йдеться у зверненні Громадської палати Росії.

Заява Громадської палати РФЗаява Громадської палати РФ

В  інституції підкреслили, що федеральна влада «здійснює безпрецедентний адміністративний, інформаційний, а інколи і силовий тиск на громадянське суспільство з метою просування поправок до конституції РФ за будь-яку ціну».

Після цього пресслужба Громадської палати РФ  повідомила про хакерську атаку, яка відбувається вдруге за добу, а також  додала, що хакерський IP-адрес зареєстрований на території України.

Повідомлення про хакерську атаку на сайт Громадської палати РФПовідомлення про хакерську атаку на сайт Громадської палати РФ

Нагадаємо,  з 25 червня у Росії розпочався тиждень голосування за поправки до Конституції.Головна «новація» – надання можливості Володимиру Путіну залишитися в президентському кріслі ще як мінімум на 16 років.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: