У США демократи вимагають розслідування затримки військової допомоги Україні

У США демократи вимагають розслідування затримки військової допомоги Україні
З невідомих причин цей процес сповільнився протягом літа, і до середини серпня сенатську комісію повідомили, що кошти не надійшли з невизначених причин

Дурбін опублікував копію листа, з якого випливає, що в лютому Пентагон повідомив комісію Конгресу з питань оборони, що збирається направити Україні $125 млн

Група сенаторів-демократів звернулася до Міністерства оборони США з проханням розслідувати затримку військової допомоги Україні.

Про це сенатор Дік Дурбін повідомив у своєму Twitter.

Зазначається, що Дурбін опублікував копію листа, з якого випливає, що в лютому Пентагон повідомив комісію Конгресу з питань оборони, що збирається направити Україні $125 млн  У травні Міноборони повідомило, що має намір перевести ще стільки ж грошей для військової допомоги Україні.

«Проте з невідомих причин цей процес сповільнився протягом літа, і до середини серпня сенатську комісію повідомили, що кошти не надійшли з невизначених причин», - написав він.

У зв'язку з цим демократ звернувся до Пентагону.

«Я закликаю Міністерство оборони США провести розслідування з приводу припинення надання Україні військової допомоги, ассигнованной конгресом, нібито за вказівкою Білого дому», - написав Дурбін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: