У США мер міста наказав поліції ловити всіх, хто порушує правила карантину, і копи заарештували його дружину

У США мер міста наказав поліції ловити всіх, хто порушує правила карантину, і копи заарештували його дружину
США стали центром пандемії коронавірусу у світі

Мер повідомив,що поліція буде розглядати справу його дружини нарівні з іншими порушниками карантину

У США у штаті Іллінойс мер Олтона наказав поліції ловити всіх, хто порушує правила карантину і гуляє у місті. Наказ був виконаний — заарештували його дружину, яка вирішила сходити в бар. Про це повідомив сам мер Бренд Уолкер на своїй сторінці у Facebook.

Мер зазначив що в Олтоні діє режим карантину — люди можуть ходити вулицями, купувати продукти, займатися спортом, але все з урахуванням правила соціального дистанціювання.

Тих же, хто порушує правила карантину, мер наказав ловити та штрафувати.

«Через два дні з ним зв’язалися з поліції та повідомили, що затримали його дружину, яка пішла в бар», - зазначив мер і уточнив, що поліція буде розглядати її справу нарівні з іншими порушниками карантину, бо його дружина — доросла людина, яка самостійно приймає рішення.

«У цьому випадку моя дружина показала приголомшливу відсутність розуміння серйозності ситуації. Мені дуже соромно за це, і я прошу вибачення», — написав Уолкер.

До відома, США стали новим центром пандемії коронавірусу у світі.

Як повідомлялось, станом на ранок 8 квітня в усьому світі зареєстрували 1 430 141 випадок зараження коронавірусом. Разом з тим, одужали від коронавірусу 301 130 осіб. Також у всьому світі зареєстрували 82 119 летальних випадків.

До слова, у США почали випробовувати вакцину від коронавірусу.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що дослідження з розробки вакцин і способів лікування коронавірусу проводять «з неймовірною швидкістю».

В Україні станом на 9:00 8 квітня в Україні 1668 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 206 нових випадків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: