У США рекомендують здоровим людям одягати саморобні маски в магазин

У США рекомендують здоровим людям одягати саморобні маски в магазин
Маска повинна бути саморобною, а не хірургічною, оскільки в світі зараз спостерігається гострий дефіцит індивідуальних засобів захисту для медиків

Американські фахівці радять носити маски здоровим людям, як додаткові міри захисту у місцях, де неможливо дотримуватися дистанції в два метри

У США Центри з контролю і профілактики захворювань 4 квітня оновили рекомендації щодо носіння масок під час пандемії коронавірусу.

Американські фахівці радять носити маски здоровим людям, як додаткові міри захисту у місцях, де неможливо дотримуватися дистанції в два метри, наприклад, в супермаркеті.

При цьому наголошується, що маска повинна бути саморобною, а не хірургічною, оскільки в світі зараз спостерігається гострий дефіцит індивідуальних засобів захисту для медиків, які постійно перебувають в близькому контакті з інфікованими і ризикують заразитися куди більше, ніж людина, яка вийшла в магазин.

Також американські експерти не рекомендують використовувати респіратор N95, оскільки без спеціального тренінгу його неможливо правильно надіти.

.jpg_240

Зазначимо, що МОЗ України рекомендує носити маски, а не респіратори, оскільки останні захищають тільки носіїв, але не тих, що оточують.

До відома, в Україні зафіксовано 1251 випадок коронавірусної хвороби Covid-19, з них 32 летальних, 25 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 156 нових випадків.

Як повідомлялося, у світі станом на 5 квітня – понад 1,2 мільйона інфікованих Covid-19, одужали майже 247 тисяч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: