У Вухані звільнили чиновника через нові випадки захворювання на Covid-19

У Вухані звільнили чиновника через нові випадки захворювання на Covid-19
Чиновника зняли з посади за неефективне управління житловим мікрорайоном

У Вухані знову зростає захворюваність на коронавірус

У китайському місті Вухань в провінції Хубей був звільнений один з чиновників, після того, як в мегаполісі було зареєстровано шість нових підтверджених випадків захворювання на коронавірус Covid-19.

Про це в понеділок, 11 травня, повідомляє «Синьхуа» з посиланням на місцеву владу.

«Чжан Юйсінь був знятий з посади секретаря і члена робочого комітету КПК вулиці Чанцин за неефективне управління житловим мікрорайоном Саньмінь, який адміністративно підпорядковується вулиці Чанцин», - йдеться в повідомленні.

У минулу суботу та неділю влада Вуханю повідомила про шість нових підтверджених випадків захворювання на Covid-19. Всі вони були виявлені в житловому мікрорайоні Саньмінь, де раніше було виявлено 20 осіб з коронавірусною інфекцією.

За повідомленням начальника управління охорони здоров'я району Дунсіху Лі Піна, тести на нуклеїнову кислоту будуть організовані в найближчі дні для понад 20 тисяч осіб.

Нагадаємо, після 4 квітня у Вухані не повідомлялось про нові випадки зараження, а 26 квітня з лікарні міста був виписаний останній пацієнт з Сovid-19.

Напередодні повідомлялося, що у Вухані підтвердили один випадок коронавірусу. Таким чином, число заражених в активній формі станом на ранок понеділка становить шість осіб, усі госпіталізовані.

Як повідомили в держкомітеті з питань охорони здоров'я КНР, за минулу добу в країні зафіксували 17 нових випадків зараження коронавірусом і 12 безсимптомних носіїв, летальних випадків не було.

З 17 випадків - сім ввізних, інші десять - локальні.

Загалом у Китаї виявили 1690 ввізних випадків коронавірусної інфекції, все ще хворіють 99 осіб, 1591 одужав. Жодна людина, яка в'їхала в країну зараженою, не померла.

З початку епідемії підтверджено 82 918 випадків Сovid-19, з них 78 144 особи одужали, 4633 померли, 141 хворіє зараз.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: