В аеропорту Франкфурта тисячі людей пропустили рейси

В аеропорту Франкфурта тисячі людей пропустили рейси
Пасажирам доводилося чекати понад 90 хвилин, щоб пройти на рейс

У звичайні вихідні аеропорт Франкфурта обслуговує від 150 000 до 180 000 пасажирів, однак на цих вихідних було близько 200 000 пасажирів

Понад 3000 людей пропустили свої передсвяткові рейси в аеропорту Франкфурта через брак персоналу для оформлення пасажирів. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Найбільший у Німеччині авіахаб у найзавантаженіші вихідні дні року виявився не готовий до великої кількості пасажирів.

Контрольно-пропускні пункти у терміналі 1, що обслуговує дальні міжнародні рейси у напрямку Азії та Близького Сходу, були настільки перевантажені, що багатьом мандрівникам довелося чекати більше 90 хвилин, щоб пройти на рейс.

Німецький авіаперевізник Lufthansa, що працює з терміналу 1, оголосив про затримку 88 рейсів. Коли пасажири не змогли вчасно дістатися до виходів на рейс, їх багаж доводилося знімати з літака.

До слова, у звичайні вихідні аеропорт Франкфурта обслуговує від 150 000 до 180 000 пасажирів. Однак на цих вихідних було близько 200 000 пасажирів. Крім того, пасажири, які пропустили свій рейс, змогли вилетіти тільки сьогодні, 24 грудня.

Нагадаємо, що Лондонський аеропорт «Ґатвік» відновив роботу після того, як на його території літали безпілотники. Однак не повністю, адже частину рейсів, що були заплановані на 21 грудня, все ж довелося затримати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: