«Якби мені запропонували евтаназію, я б погодилась». Хвора на Covid-19 британка розказала про свої страждання

«Якби мені запропонували евтаназію, я б погодилась». Хвора на Covid-19 британка розказала про свої страждання

Британка, яка захворіла на коронавірус, розповіла про наслідки хвороби

Жінка звернулась до здорових людей: не виходьте на вулицю, воно того не варте

Жителька графства Лінкольншир у Великобританії, яка захворіла на коронавірус, розповіла про страшні наслідки хвороби COVID-19. Про це пише газета Daily Mail.

Шерон Кук госпіталізували 23 березня, тест на коронавірус показав позитивний результат. Перебуваючи в лікарні, вона зняла емоційне відео, в якому описала, як себе почуває. «Через пневмонію у мене відбулося зараження крові, тому зараз мені важко нормально говорити. Я трохи задихаюся, але, на щастя, я підключена до аппарату штучної вентиляції легенів, який забезпечує мене киснем», – розповіла жінка

Шерон Кук наголосила на важливості самоізоляції. «Не виходьте з дому, навіть якщо ви дуже сумуєте за своїми друзями. Це того не варте. Я вже йду на поправку, але нещодавно мені було дуже погано. Якщо б тоді мені запропонували евтаназію, я б погодилася. Зараз я не можу рухатися і ледве дихаю, але зараз мій стан не порівняти з тим, що я вже пережила», – зазначила жінка. Вона зізналася, що сумує за домівкою та рідними.

«Я закликаю людей не виходити на вулицю, тому що наслідки можуть бути страшними. На щастя, скоро я повернуся додому, і все нормалізується», – сказала жінка.

Шерон Кук стверджує, що пневмонія COVID-19, викликана коронавірусом нового типу, зовсім не схожа на звичайну застуду. «Навіть якщо ви в слабкій формі перенесете цю інфекцію, вона змусить вас помучитися», – зазначила британка.

Нагадаємо, раніше британська 19-річна медсестра Люсі Хатчінгс розповіла журналістам про важку ситуацію через коронавірус в госпіталі, де вона працює.

У світі станом на ранок 3 квітня зафіксовано 1 мільйон 15 тисяч 877 випадків коронавірусної інфекції СОVID-19, при цьому 53 218 осіб померли, одужали 212 993 людини.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: