ЗМІ опублікували останні слова журналіста Хашоггі перед смертю

ЗМІ опублікували останні слова журналіста Хашоггі перед смертю
Оглядач The Washington Post Джамаль Хашоггі зник 2 жовтня

За даними джерела CNN, вбивці Хашоггі періодично телефонували і повідомляли про те, що відбувалося

Останні перед смертю слова саудівського журналіста Джамаля Хашоггі були про те, що він не може дихати.

Про це повідомив у неділю телеканал CNN з посиланням на джерело, яке слухало аудіозапис розправи над журналістом в Стамбулі.

«Я не можу дихати», - цитує джерело останні слова Хашоггі. Як повідомляє телекомпанія, на записі є звуки музики, яку спеціально включили, щоб заглушити шум боротьби з журналістом і подальше розчленування його тіла.

За даними джерела CNN, запис вказує на те, що вбивці Хашоггі періодично телефонували і повідомляли про те, що відбувалося.

Як відомо, Саудівська Аравія не видасть Туреччині своїх громадян, яких підозрюють у причетності до вбивства журналіста Джамаля Хашоггі

59-річний оглядач американської газети The Washington Post Джамаль Хашоггі зник 2 жовтня після того, як зайшов до консульства Саудівської Аравії в Стамбулі, щоб оформити документи, необхідні для шлюбу з громадянкою Туреччини. Згодом Саудівська Аравія визнала факт його вбивства, але заперечує зв'язок цього злочину з бін Салманом.

В Саудівській Аравії затримали 21 підозрюваного у вбивстві журналіста. Прокуратура країни вимагає смертної кари для п'ятьох з них. Турецький президент Реджеп Таїп Ердоган заявив, що розпорядження вбити журналіста надійшло «з найвищих рівнів уряду» Саудівської Аравії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: