ЗМІ підрахували вартість весілля принца Гаррі та Меган Маркл

ЗМІ підрахували вартість весілля принца Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл на весіллі

Журналісти порахували приблизну вартість церемонії, орієнтуючись на послуги з підготовки урочистостей

Весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл обійшлося королівській сім'ї в 43 мільйони доларів.

Про це повідомляє «Кореспондент» з посиланням на портал BriedBook.

Журналісти порахували приблизну вартість церемонії, орієнтуючись на послуги з підготовки урочистостей. Передбачається, що велика частина грошей була витрачена на охорону - 40 мільйонів доларів.

На думку видання, послуги організаторів весілля обійшлися близько в 150 тисяч доларів. На музикантів витратили більш як 400 тисяч доларів, роботу флористів оцінили в 150 тисяч, фотографів і операторів - 23 тисячі доларів.

Журналісти підрахували, що на частування гостей витратили 385 тисяч доларів. Окремо розраховувалася вартість весільного торта – більш як 65 тисяч доларів.

Нагадаємо, 19 травня у Віндзорському палаці відбулася урочиста церемонія весілля британського принца Гаррі та американки Меган Маркл. Церемонія пройшла у відповідності з англіканською традицією у церкві Святого Георга. Молодята відтепер мають титули герцога і герцогині Сассекських. На церемонії були присутні королева Єлизавета ІІ і принц Вільям. Дружбою на весіллі був старший брат Гаррі - принц Вільям.

На вулицях Віндзора зібралися десятки тисяч людей, щоб відсвяткувати королівське весілля. Серед гостей весілля були тенісистка Серена Вільямс, телеведуча Опра Уінфрі, Девід і Вікторія Бекхеми, актор Джордж Клуні з дружиною, співак Елтон Джон з чоловіком тощо. Як повідомила інформагенція Reuters, на святі були присутні також дві колишні дівчини принца Гаррі.

Україна привітала принца Гаррі та американську акторку Меган Маркл з весіллям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: