Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Голодомори – ключовий елемент геноциду української нації, який вчиняв московський імперіалізм

Коли у вас забирають свободу, гідність, країну, майно, їжу, зброю – стріляйте у тих, хто намагається це зробити

Злочин Голодоморів настільки жахливий, що наша свідомість часто відмовляється сприймати його.

Але єдиний спосіб запобігти новим злочинам – говорити про них і знати їх причини та наслідки.

Україна  країна зі штучно зміненим складом населення. Українців знищували фізично і духовно. Українці мають право на свою державу, яка була би їх прихистком, їх захистом, їх фортецею. І гарантією того, що цей жах не повториться.

Ми маємо абсолютне історичне, моральне та політичне право будувати тут саме українську національну державу, ігноруючи усіх окупантів та їх нащадків. Як євреї в Ізраїлі.

Сталін  мерзотник і злочинець, рівних якому мало у світовій історії. Але зводити все до «сталінського режиму»  це благенька спроба прикрити суть злочину. Ніби до Сталіна і одразу після нього все було добре, лише з ним от якась аномалія вийшла.

Голодомори  це ключовий елемент геноциду української нації, який вчиняв московський імперіалізм.

Знищення української еліти у 1930-х та повальна русифікація 1970-х  це логічне продовження Валуєвського циркуляру та Емського указу. Голодомор  це продовження закріпачення українського селянства. Криваве придушення українського повстанського руху у 1920-х  це продовження Батуринської різанини.

Геноцид влаштувала Москва, щоб навіки упокорити Україну.

Комуністи  зло. У тому числі сучасні культур-марксисти. Як і їх попередникам, плювати їм на просту людину. Ними рухає лише ненависть. Будь-який комунізм будь-де і будь-коли закінчувався геноцидом і концтаборами. Не розуміти цього  значить бути ідіотом або маніяком.

Не сподівайтесь на закордонних партнерів. Якщо програємо  на допомогу ніхто не прийде. Як ніхто не прийшов у 1933. Ще й зерно куплять по хорошій ціні.

Не вірте жодному слову ворога. Який би новий «комунізм» для задурманення мізків своїх жертв вони би не придумали. Поки існує ця мерзотна імперія  ми загрожені.

Коли у вас забирають свободу, гідність, країну, майно, їжу, зброю  стріляйте у тих, хто намагається це зробити.

І пам’ятайте  попри все, ми вижили. Ми є. І значить все в наших руках.

Згадаймо сьогодні наших мертвих. Заради живих і майбутніх поколінь.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: