Віктор Балога Народний депутат України

Чому долю України вирішують особи, які не мають ніяких зобов’язань перед українцями?

При всій повазі до пана Марчука, але чому про розведення військ ми дізнаємося від нього, а не від Верховного Головнокомандувача?

Думаю, тут всі погодяться, що доля наших територій – це надто серйозне питання, щоб його віршували переговорники, які не займають жодної офіційної посади і не мають ніяких зобов’язань перед народом України. Знову ж таки, кажу це зі всією повагою до життєвого досвіду Євгена Марчука.

Просто не розумію одного – під які такі гарантії все відбувається? Звідки впевненість, що позиції, які залишать Збройні сили, не будуть зайняті противником? Якщо Росія не дотрималася слова в угоді з США по Сирії, то де гарантії, що вони не зроблять так само на Донбасі?

Хотілося б адресувати ці питання Гаранту. Бо якщо нас знову обмануть, то з кого будемо питати? З Марчука, який не несе ні юридичної, ні навіть політичної відповідальності?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: