Борислав Береза Народний депутат 8 скликання

Росія панічно шукає варіанти вийти з війни

Путін оголосив про анексію окупованих Росією українських територій
скріншот з відео

Нічого не зміниться від того, що зробить чи оголосить Путін

Зараз зателефонував побратим з Ямполя.

«Слава, ми тут двом полоненим повідомили, що Путін підписав якусь цидулку про те, що всі окуповані території України стають частиною Росії і він буде їх захищати. То вони кажуть, що якщо будуть так само захищати, як їм допомогу надали, то п****ець Росії. Вони без води вже добу. І їх командирів немає вже добу.

А коли йшла наша техніка, то ніхто її навіть не намагався бомбити. Командири їм сказали тримати позицію і з'ї***ися. З їх роти вони вдвох і залишилися. Всі інші 200. З роти, Слава! Такі справи».

Так я от що собі міркую. На мій хлопській розум все йде до того, що варіантів у Путіна буде лише два. Або він закінчить, як Гітлер, бо наші до нього прийдуть, або його кінчать, як Каддафі, свої, коли до них дійде, що відбувається та як розвиваються події. Тоді війна може раптово закінчитися.

Якщо ні, то кінець війни, згідно оптимістичного прогнозу, буде у наступному році, а песимістичний прогноз каже, що за рік. Але в жодному варіанті у Росії не буде перемоги.

Читайте також: Звернення Путіна – головні тези
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: