Зеленський виростив собі нового суддю Кірєєва

Суддя Печерського районного суду м.Києва – Віта Бортницька
фото: facebook.com/ProsudInfo

Хто така суддя Віта Бортницька, яка ухвалила арештувати майно Порошенка?

Перше«Суддя Майдану», яка ухвалила взяти під варту людину з інвалідністю за участь в Революції Гідності.

ДругеСуддя, яка розглядала питання про обрання запобіжного заходу народному депутату Віктору Медведчуку. Бачимо, що так розглянула, що Медведчук ніжитися на домашньому арешті, а його заправки Glusko оформлюють на якогось грека, щоб обійти санкції.

ТретєВіта Бортницька фігурує у справах Гео Лероса. Зокрема, 29 грудня відмовила йому у зміні запобіжного заходу, щоби той міг з’їздити ди 94-річного діда. Так, Банкова і Зеленський мстять за той самий палець.

ЧотириСаме Бортницька В.В. відхиляла клопотання захисту Андрія Антоненка про зміну запобіжного заходу. І Ріф продовжував лишатися за ґратами.

І п’ятеВишня на варенику з бринзою. Кандидатську та дуже цікаву тему «Спрощений порядок видачі осіб з України» Віта Бортницька захищала у Олега Татарова, він був її науковим керівником. А отже, це дуже залежна людинка в плані успішного успіху.

По-моєму, Зеленський виростив собі нового суддю Кірєєва чи Оксану Царевич. Один почерк просто.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: