Ірина Геращенко Народна депутатка України

Гірше всього доморощені Земани

Президент Чехії Мілош Земан у ПАРЄ заявив про необхідність «купити» згоду Києва на анексію Криму 

Ви хоч тепер зрозумієте, чим обернувся б для України сценарій, якби реалізувався шашечний бунт «Самопомочі»

Маємо подякувати чеському уряду, який оперативно відмежувався від цинічних і маразматичних заяв президента Земана щодо продажу Росії Криму.

Чеський уряд заявив, що цей друг Путіна не мав жодних повноважень робити подібні заяви, які йдуть врозріз з офіційною позицією Чехії . Чехія шанує територіальну цілісність і суверенітет України, підтримує санкції проти РФ, які (увага доморощених «патріотів») мають тривати до повного виконання Росією! мінських угод.

Ви хоч тепер зрозумієте, чим обернувся б для України сценарій, якби реалізувався шашечний бунт «Самопомочі» і інших, якби ми своїми руками відмовилися від угод, до яких прив'язані санкції проти РФ. Господи, як тяжко доводити елементарні речі, коли в українському парламенті, по суті, діє партія імені Земана, підігрує зняттю санкцій, вимагає відмовитися від Донбасу і поставити кордон на лінії зіткнення. Коли навіть деякі соратники по коаліції з НФ не чують доводів, що не Мінські угоди - причина війни, а Путін, якого треба заганяти в пастку усіма можливими способами, а не підігрувати йому. Окрема пісня - єврооптимісти, які так само голосували проти законів, від яких залежать санкції ЄС проти РФ. Люди, які щодня спілкуються з посольствами і як ніхто знають настрої партнерів, знають, скільки в ЄС є лобістів Кремля, що мріють зняти санкції. І всім на все начхати - головне, легка популярність і популізм... Доморощені земани...
Р. S. Лідери кримських татар, на відміну від безвідповідальних єврооптимістів, голосували за закони, що працюють на санкційний режим проти РФ. Чому про їх авторитетну позицію мовчать? Джемілєв і Чубаров - моральні авторитети України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: