Олексій Голобуцький Заступник директора «Агентство моделювання ситуацій»

Коломойський почав «показувати зуби» щодо команди Зеленського

Коломойського зробив перший натяк (але доволі жорсткий) всім, хто вирішив припинити обстоювати його інтереси

Подивився «Право на владу»: вчора не прийшли Арахамія і Трухін (заступник голови комітету ВР з питань бюджету) – бо прийшов недовикинутий з фракції і партії «безневинно підсанкційний» Дубінський. Щоправда, Мосейчук теж не прийшла: вела ефір дистанційно, бо привезла зі інавгурації Байдена ковід.

Дубінський поводився дуже чемно і старанно всі переконував, що він чистий, як сльоза немовляти, США дезінформували, а самі дезінформатори – вороги і зрадники України.

Шуфрич розповідав, як все несправедливо, а за влади ОПЗЖ буде значно справедливіше (на що Мосейчук спочатку подякувала кілька разів, зробила кілька компліментів, а потім заявила, що по справедливості значна частина фракції ОПЗЖ має сидіти в тюрмі).

Мосейчук захоплювалась чемними американськими військовими, але «так Америці і треба». З чого плавно перейшла чомусь на відсутність в Україні вшанування «афганців» – порівнюючи політично вмотивовану афганську кампанію СССР з корейською кампанією США за мандатом ООН. Ну, спишемо це на температуру і антибіотики...

Загальний висновок зі сказаного і демонстративно несказаного: Коломойський помалу почав «показувати зуби» щодо команди Зеленського, котра обрала сторону не його, а США як стратегічного партнера. Не здивуюсь, якщо за тиждень на «1+1» взагалі регулярно звучатиме на ефірах щось на кшталт «Байден-чмо».

Гадаю, і запізнення ефіру на 15 хвилин, і скорочений час передачі пов'язані власне з тим, що це мав бути перший натяк (але доволі жорсткий) Коломойського всім, хто вирішив припинити обстоювати його інтереси.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: