Георгій Тука Ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій

Ідея з референдумом щодо Криму і Донбасу належить безвідповідальним балакунам

Українці Донбасу! Заспокойтеся, ніхто кидати вас напризволяще не збирається! Не звертайте уваги на ганебну демагогію безвідповідальних балакунів!

Щодо ідеї про проведення референдуму «Чи варто нам повертати Донбас і Крим». Дуже важко стримувати емоції.
Моє ставлення – категоричне «НІ»! І мовчати про своє несприйняття такої позиції я не буду.
По-перше. Я особисто (як людина) таку позицію сприймаю як боягузливу і зрадницьку. Зрадницьку по відношенню до ДЕРЖАВИ Україна, зрадницьку по відношенню до тих її громадян, які не займаються політикою, а зі зброєю в руках боронять ДЕРЖАВУ. Саме ДЕРЖАВУ, а не уряд, не президента, не Верховну Раду. 
По-друге. Такі заяви є зрадницькими по відношенню до тих українців, які живуть на окупованій території і мріють про Україну. Хто вам, базікала кляті, сказав, що «нас там усі ненавидять»?! Ви самі там були? Ви розмовляли з людьми?! Ви знаєте їхні настрої? Зараз ви, безвідповідальні політикани, почнете мені докоряти, мовляв, «усі, хто хотів бути з Україною, вже виїхали звідти». Всі?! А скільки тих, хто хоче жити в Україні, виїхали і повернулись? Що ви зробили для цих людей?! Ніх*ра!!! От і вимушена величезна кількість людей повертатися під обстріли, під владу терористів. А скільки людей не мають можливості переїхати з різних причин?! Що ви про все це знаєте?!! НІЧОГО!!!

По-третє. А чи передбачені такі «референдуми» Конституцією? Я не правник, але мені здається – ні.
Українці Донбасу! Заспокойтеся, ніхто кидати вас напризволяще не збирається!!! Не звертайте уваги на ганебні балачки безвідповідальних балакунів! 
ДОНБАС – УКРАЇНА!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: